Så afleverede vi lige den bazooka ved kasse et…

by stilhedfoerstorm

Altså jeg er jo som sagt ikke reklamemand  (jeg ser bare modvilligt en hel del). Alligevel må jeg bare – endnu engang – spørge ind til logikken i, at en reklame der involverer fødevarer også partout indeholder en form for eksplosion af fødevarer. Ja, hvis vi da ikke lige fruitninja’er det til atomer.

Tut mir lige leid, men er det ikke helt vild dårlig reklamestrategi Føtex, at destruere en tomat, bare fordi den ikke strutter helt så perverst rødt og brillierer helt så meget med sine flawlessness som de andre tomater i bakken? Det er muligt at Føtex gør mere for dig (de giver dig fx lidt mere lyst til at flå dine ører af, hver gang de sender en reklame), men hvis du er en tomat med en skøndhedsplet, så er du “for grim til Føtex” og så bliver du detoneret. Sorry.

Skide sympatisk reklamestrategi altså.

 

Og så er der den, med det mega lækre kaloriebombekagebord. Jeg skal da ellers lige love for, at de får straffet de desserter! Det gør jo ondt at se på. Det er muligt at man skal prøve at styre uden om buffetten dér, hvis man sniger sig op på den anden side af 100 KG, men kan vi ikke godt blive enige om, at vi bare lader det stå til os andre? Eller til nogle sultne børn i et land der starter med A og slutter på frika? eller fghanistan? Og det ser jo ikke engang fedt ud når man sprænger en schwartswalderkirchtorte eller syv frannere i luften, optager det med et highspeedkamera og timestretcher det – det ligner bare bræk! Ja…faktisk ligner det formentlig den kalorielette drik de prøver at skubbe ned i halsen på dig i stedet for. Så kan det også være du bliver pæn nok, til at må komme ind i Føtex uden at få håndgranater kylet i nakken….winwin!

 

Sidst jeg tjekkede var der en del snak om madspild. Kan for mit indre blik se Bubber, der pisker rundt nede i bunden af en container med pandelygte og fem dåser bulet konserves under armen – euforisk og forarget over, hvor meget mad der bliver smidt ud. Er det kun i min omgangskreds den forargelse stadig eksisterer og er det kun mig, der kender en “skralder” eller to? Og var der ikke også noget med, at vi skulle passe på miljøet, eller er vi allerede blevet lidt trætte af at gøre det igen?  Og hvordan var det med den der finanskrise – var der ikke noget med noget om, at vi skulle spare lidt på gysserne og måske ikke springe det ene kornlager efter det andet væk?

Kom nu ind i kampen altså – hvis i vil mase de reklamer i skærmen på os hver tyvende minut, så lav nu noget, der rent faktisk giver mening. Og find nu på noget nyt i stedet for den (fuckingfucking) sang og de bomber. Honestly!