Så vidt jeg er orienteret…

by stilhedfoerstorm

…bliver det i blogland betragtet som temmelig dårlig stil, at forlade bloggen og dens kære læsere, uden varsel. Sorry ’bout that! Til gengæld kan jeg diske op med en ok plausibel og god grund: Ferie. Med hele familien. En generøs gave fra min elskede mormor og morfar til hele familien – 15 børn, børnebørn og sviger-det-ene-og-det-andet. På trods af en meget strengt sat max-5-kilos-grænse på håndbagagen, havde jeg slæbt mac’en med til Lanzerote (og derved brugt 2/3 af tilladte vægt) i håb om at kunne blogge undervejs, men wireless rimede desværre ikke på gold vulkanø og familiehotel (“I’m sorry miss, the internet is 20€ for a week, and it is very slow, and it only works in the reception area and can only be used on 1 computer – so you still want?”), så det blev der ikke noget af.  

Jeg  vil ikke kede Jer med flere dårlige undskyldninger, men kaste et lille kukkuk ud til Jer og høre om i stadig er der? Og om der er sket noget spændende herhjemme den sidste uges tid? Ud over det med Whitney….

Og hvis du sad og tænkte på, om jeg havde haft en god tur, så er svaret: Ja-ha, you bet!  På trods af et absolut-ikke-planlagt uheld involverende min kære mormor, en trappe, en koloenorm blodsprængning og et par nætter på spansk hospital, så var det en fantastisk ferie. Og selvom jeg nok dybest set er en slags ude-godt-hjemmne-bedst-kind-of-gal, så bliver de næste par dage tilbage i Århus nok lidt postferie-bluesblå i kanten.

Men altså. Hejhej derude – og god weekend:-)