Status fra specialepladsen #1

by stilhedfoerstorm

Det er vist på tide med et update på los specialos. Som den vakse måske har registreret, er det det, vi er igang med, så I skal da ikke snydes for et sindsoprivende indblik i, hvad en sådan en proces indebærer. 

Jeg kan fortælle, at specialemakker Line og jeg stadig er gode venner. Ingen perfide rettelser af ordlyd og kommefejl er endnu kommet imellem os. Vi er enige om det meste og skiftes til at gå på kompromis med det vi er knapt så enige om. Nogle ville mene vi er blevet så gode venner, at det kan være decideret vanskeligt at få skrevet noget speciale i de pauser vi holder fra hinanden….Nogen har lidt ret, men vi synes vi prøver at blive bedre til at holde tiden. 

Knap to måneder inde i processen er det gængse spørgsmål på psykologisk instituts gange “hvordan GÅR det?” blevet skiftet 100% ud med spørgsmålet “hvordan går det med SPECIAAALET?”. Sandt at sige er det også pretty much the same thing, men jeg udlodder et motherfucking kinderæg til den der gider spørge mig om noget andet, næste gang vi ses…Gæk gæk. Nå, men hvis du sad og tænkte på, hvordan det mon gik med speciaaalet – ja, eller mig – så er svaret fint. It’s fiiiine. Stille og uroligt derud af. Kun indimellem lidt panik over udsigten til en varm sommer bag nedrullede gardiner med 100 siders speciale til retning. Fik en forsmag i fredags hvor 800 forårskåde studerende havde taget plads just under vinduet til specialekontoret, og var det da ikke bare en fornøjelse…!? 

Ja. Og sådan ser det ud, der hvor jeg sidder: 

Image

Er begyndt at få lejlighedsvise paniske erkendelser ved tanken om snart at være færdig. Kører noget hardcore fortræning af på emnerne “arbejdsløshed” og “farvel til yndlings studieliv som jeg elsker”, men kun med moderat succes. 

Synes jeg er blevet lidt tyk – muligvis som resultat af lidt for intens afslapning i weekenderne og nyt skønt sted i Århus, hvor man til en forandring godt gider gå i byen – en aktivitet jeg havde forsvoret hørte mit yngre og mere frivole liv til. Anyways – den står på grøntsagssuppe og morgengymnastik det næste stykke tid, så I kan godt glæde Jer til at rende ind i mig – I’m gonne be a treat. Gnaven og sulten – forhåbentlig er der lidt mindre af mig til gengæld. 

Jeg ser mine venner alt for lidt. Stort irritationsmoment – prøver at gøre noget ved det. Har været i Nordjylland hele weekenden og fik lyst til at droppe speciale og storbyliv til fordel for en gård på kanten af Limfjorden og arbejde i en helsekostbutik. 

Århus er grå i dag. I går var det vidunderligt vejr. Indtil videre står der ekstremt meget 1-0 til weekenden, men måske kan en lækker spand porre-jordskoksuppe gøre noget ved den stilling (hmpfr!). 

Kærlig mandag allesammen.