Næste år nøjes du bare lige med at spille på én hest, ik’ Mikkel?

by stilhedfoerstorm

Okay, hurtigt spørgsmål:

Er der seriøst ikke grænser for meget én person kan reklamere for? Altså jeg er jo ikke ekspert eller noget, men som forbruger, vil jeg lige smide et heads up til dem der er: Man bliver jo skide forvirret, når man løber ind i Mikkel Hansen på det hardcore eksponeringstrip han er på.

Er nede med at han spiller håndbold. På vej til skole står han på et busskur og fortæller mig, at jeg skal købe mit tøj i intersport. Tænder man fjernsynet slikker han sig om tænderne og peger på mig med et roterende tandbørstebørstehoved (creepy!) og kort efter fimser han rundt i en sportshal og siger noget med et forsikringsselskab. Er der ikke også en reklame, hvor han står med hat på, på en rulletrappe?

Så hvad vil du have mig til Mikkel H? Altså udover også lige at læse din biografi om dit knaldspændende 12 årige liv. ‘Amen, kan vi ikke godt lige blive enige om, at man skal være over 50 for at udgive en biografi?

Nå. Jeg skal op til Linen og skrive speciale. Later guys.