Tut mir leid….

by stilhedfoerstorm

Ja. Det bliver ikke til meget bloggen for tiden.

Jeg må nok indse, at det der med at være fuldtidsstuderende igen og have en hverdag der mest af alt minder om et fuldtidsjob toppet op med to halvtids ikke er pisse foreneligt med det at blogge. Det er super ærgerligt, for jeg elsker det virkelig og synes egentlig at jeg har meget mere på hjerte endnu. Og måske kommer der bare til at gå lidt længere tid imellem, at I hører fra mig. Det har langt de fleste overlevet før. Jo, det er sandt. Det er ikke til at tro vel…

Jeg ønsker ikke at bloggen skal ryge i den kasse hvor vasketøjet, opvasken fra i går (du ved, den du ikke gad skylle af…) og løbeturen i Risskov ligger – kassen hvor ting jeg ikke lige magter i dag har lagt sig og bliver liggende en dag til. Og en dag til. Og en til….Og hvor helt åbenlyst nedgang er det ikke også at læse ting, folk egentlig ikke har lyst til at skrive?

Så.

En lille public service announcement fra frøk’nen bag bloggen om, at stilhedfoerstorm i en periode (på gud ved hvor længe) er et lidt ustabilt bekendtskab. Lidt ligesom hende veninden, der altid melder fra i sidste øjeblik til din fødselsdag, men til gengæld kommer uanmeldt, når du sover middagslur. Jeg vil blogge når jeg har lyst og forhåbentlig vokser den lyst proportionelt med al’ den dejlige tid jeg får, når det på et tidspunkt lykkes for mig, at skrue lidt ned for alt det dejlige arbejde, jeg har brugt to år på at skrue op og op og op for (“hello queen of irony, what are you doin’ here?”…I know. Men håbet lever!).

Hvis du ikke gider droppe forbi bloggen i tide og utide, for blot at blive mødt af et gammelt surt indlæg i toppen af bloggen, kan du jo drysse din email ned i “Hvis du vil vide hvad der sker på bloggen” kassen nederst på siden og få en mail, når der sker noget. Jeg lover dig, du bliver ikke spammet. Til gengæld får du indlægget i sin spæde vårhareudgave smækfyldt med stavefejl og totalt blottet for kommaer direkte i din indbakke. Score! Den slags opdager vi nemlig først, efter vi har postet…af en eller anden grund.

Das war es. Jeg vil hoppe tilbage til det dokument på computeren, hvor der bliver skrevet spændende og skelsættende ting om funktionelle lidelser og traumebearbejdning! Wuhu.

Later….