Straffen for at ignorere sin vasketøjskurv i tre uger….

by stilhedfoerstorm

Ja, det er besynderligt at jeg har været i stand til det, da den jo praktisk talt var ved at overtage huset vha. massefylde alene…


Har I i øvrigt set hvor hjernedød jeg ser ud med pandehår?

I et anfald af “lyst til livet” og “carpe-diem-infektion” kom jeg på, at det da i øvrigt kunne være brandsmart til undertegnede med en omgang pandehår. Havde i den tankerække tilsyneladende fuldstændig svedt ud, at jeg sidst jeg havde pandehår (læs 5. klasse) lignede et tagudhæng, fordi viltre krøller og længder skåret over øjnene bare er et gigantisk hår-teknisk no go.

Cea er heldigvis klogere end mig og kvitterede med et højt grin og et strengt nej (!). Da det kom op igen ved aftensmaden, smækkede lillesøsteren lige halvdelen af min stride hårpragt op på hovedet med en hårnål, så jeg lige kunne få syn for sagen. I tilfælde af nærkontakt med 5. klasses klassebilledet ikke havde kureret mig.

 

Den eneste forskel på mig (th) og Laura er, at hun dagen efter gjorde det permanent vha. saks og frisørstuderende veninde. Håber det er pænere til dig end til mig søster:-)

God weekend!