Hvem har brug for et liv, når ens venner har det?

by stilhedfoerstorm

De dage hvor man ikke selv vifler rundt med den store præstationshat på hovedet, er det jo dejligt, at ens omgangskreds gør det. Så kan man altid prale lidt af dem. Det passer mig sandt at sige, også meget bedre. Det der med ros og søde ord, er ikke lige my thing, som i måske husker….

Se fx den gode Matias her. Det er ikke så længe siden jeg sidste havde megafonen for bloggen  og råbte og skreg, at I skulle give ham alle jeres småpenge. Jeg ved ikke om det er Jer, der har tømt sparegrisen, men nogle har i hvert fald, og Help Every Day lever her cirka en måned efter i bedste velgående. Det er så sejt, at jeg næsten pisser i bukserne! Fuck Jenka til 2 kr – jeg har været med til at børnene fra Wajibu Wetu Childrens Home kan gå i skole. Se artikel fra LokalAvisen i dag her, og hvis det ikke er fint nok for Jer, så dribl forbi Aftenshowets hjemmeside her, hvor Matias cirka 35 minutter inde i programmet, fortæller lidt mere om projektet.

Ja og så er der jo Anna, der sidder med en baby på armen og forsøger at skrive opfølgeren til debuten “Vi er da voksne mennesker”….som nu går i 2. oplag! Wuhu. Du er så sej min ven. Overvej lige om bogen ikke skal kyles under juletræet i år – evt. i en sampak med “Hyggepejsen“. What at treat at sidde foran LCD-skærmens flammer, læse Annas bog og drikke en pik-latte.

Jaaaa, for sidst men ikke mindst, vil jeg nemlig kaste et shoutout til lillesøsteren min. Laura arbejder for tiden hos emperiet Anettes Sandwich og fordi hun er født med service flydende i de helt kalk- og fedtfri årer, gør hun alt hvad hun kan, for at give sine kunder en god, skoldhed og cremet Latte….med pik på.

Jeg elsker konceptet Laura, og jeg synes du skal overveje og tage patent på det. Evt. smække en bod op til sexmessen næste år? Hvis det show ikke brændte ned sammen med KB hallen that is….

Happy thursday everyone!