Man ved bare man har fået noget ud af sit døgn, når fordelingen af aktiviteter ser sådan ud:

by stilhedfoerstorm

Karrygul: Transport. Heraf 15% i bordeuxrød Renault Megan fra Aarhus til København NV, inkl 1% dødskørsel på omfartsvejene omkring Hovedstaden som resultat af ikke opdateret kort på GPS og last minute beslutninger om at køre mod venstre i stedet for højre. Jeg sværger at selv det mest sløve politikamera har kunne detektere sveden på de tre kornfede jyders overlæber, da de krydsede de fuldt optrukne streger, efter det der rød-hvide-skilt, der ret tydeligt signalerer sidste chance for at vælge retning. På de øvrige 49% har vi transport i samme bordeuxrøde Renault Megan blot i modsat retning, og med to ekstra passagerer. Bilen var ladet med gudsjammerligt nedslående tømmermændsbefængthed og spritånde og med en orkan rasende omkring sig. Tre broer skulle krydses og selvom der ikke var noget som helst vindfølsomt over vores bil, så måtte vi se os slået, da vi kom til Vejle Fjord broen. Hello evighedskø and byebye lille bitte snert af overskud.

Orange: En syv hestes brandert på en bund af flyversjus og stjerneskud. Ikke dårligt ikke dårligt.

Rød: Varetagelse af basale behov: Søvn og “mad” (McD, pizza, fransk hotdog og flæskesteg på rundstykke….der er vel ikke noget af det der egentlig med rette kan kategoriseres som mad). Fik også drukket lidt væske uden en alkoholprocent (boooring), men det fik en brat ende, da jeg midt nat blev forulempet af Sarahs sæbedispenser med sensor, mens jeg forsøgte at drikke lidt vand af vandhanen….det var aldrig sket med en flaske vin.