Sorry! Den med vejret, ryger vist på min kappe.

by stilhedfoerstorm

Ja, så skal jeg da ellers love for, at jeg fik tørt på af Nemesis! Aldrig så snart havde jeg vredet mig i lykke over forårets premature komme, før den rare varme sol med dens fine fuglevkvidder blev skovlet væk og ind gennem dobbeltdørene i DMI-baren kom bad-ass sne med sin gangsta’fætter bad-ass stiv kuling! Yee-freakin-haa! Der er da vist ingen tvivl om, at jeg fra nu af bare holder helt kæft med den slags hyldestsange til vejrguderne, for der bliver da godt nok slået hårdt ned. BANG!

Jajaaa, der er vel ikke andet for end at tage det med et smil og nyde sin straf – ja, faktisk tror jeg, at jeg vil nyde min straf hele vejen på arbejde i morgen, skøjtende rundt på sort is godt hjulpet på vej af rasende storm og hagl.

Super.

Men god weekend til Jer andre. Håber ikke i skulle ud eller noget…