Granskning af januars potentielle potentiale….

by stilhedfoerstorm

Jeg har nok for vane, at læne mig lidt mere ind i fremtiden end hvad godt er, forstået på den måde, at jeg – hvis jeg ikke er opmærksom på det – kommer til at bruge lidt for meget af dagen i dag, på at tænke over dagen i morgen. At jeg bruger lidt for meget af november måned på at tænke på, hvor meget jeg glæder mig til december, og når så december endelig giver mig lov til at ligge helt underdrejet i en brun sovs af pebbernødder og guirlander, er det eneste jeg tænker på, at jeg fucking ikke magter januar. Jeg anerkender til fulde, at det er en ret så nytteløs måde at bruge sit liv på (og den anerkendelse kan i lige gange med 8xMindfulness, 10xPeter Bastian og 11xDalai Lama på speed….).

Nu gider jeg ikke har  jeg ikke tid til at sidde på min ellers dyrt indkøbte bambusbænk ret lang tid af gangen, og minde mig selv om at være i nuet oooom-style, men derfor kan jeg godt se pointen (NEJ, lad venligst vær’ med at stav den for mig!) i at forsøge at blive her. Og nyde det nu der nu er. Det ændrer bare ikke på det faktum, at vi om rundt regnet 24 dage skal kyle juletræet på losseren, afvikle 5 kilos overflødigt kropsfedt og skrive januar 2012 på girokortet nede på posthuset. Det girokort der i øvrigt river bunden ud af vores blodpølserøde økonomi, fordi vi har brugt alle vores håndører på gaver og flæskesvær(d?!…tænk hvis man havde sådan et! Seriøst, hvordan ville det se ud? Ville det lyse? Oh no, hvor jeg bare kender mig selv godt nok til at vide, at jeg kommer til at bruge mere hjernekraft på at regne det ud, end på at skrive opgave i dag….).

Da Line var så venlig at udforske novembers potentiale, og jeg kort tid efter dristede mig til at påstå, at også mandag havde lidt at byde på  kom jo straks en opfodring fra en januar-træt sjæl: Hvad med januar? Er der noget som helst spliff over den fucking lange og kolde måned from hell? Jeg tror oven i købet jeg blev lovet en kasse med respekt (og VHS-bånd…som jeg har fået, wuhu!) hvis jeg kunne hidkalde noget  spliffness (?!) over den og på en eller anden måde gøre den lidt mere tålelig.

En udfordring af dimensioner – sure thing – og naturligvis noget jeg ikke kaster mig over sådan lige. Ikke uden lige at konsultere min kloge læserskare først (oki, rimelig hybrisagtigt at kalde jer for en skare…flok, dækker det nok mere so far – ønsker mig en skare i julegave…eller et skærft måske, hva’ Cea?). Jeg har selv et par gode bud i ærmet på, hvad januar kan, men før jeg folder mig ud, vil jeg lige vende den med Jer. Hvad tænker I? Kan januar noget? Er den noget værd? Eller skal vi starte en underskriftsindsamling med henblik på at få den nakket?

Der kvitteres for gode bud med et gammelt VHS-bånd efter eget valg! Kom frisk!

Og nu er jeg desværre nødt til at rende ud og knække mig pga mugsmag i mund efter indtagelse af tilsyneladende lidt for gammel morgenbolle….