Virtuelt postkort dag 1

by stilhedfoerstorm

Oh yes, så er vi igang. Takket være tidsforskellen var vi up and running kl 7 i morges. Forestiller mig ikke at det bliver ved med at gå så godt med at komme “op og få noget ud af dagen” hele ferien – de seks timer skal vi nok få has på.

Vi har naturligvis været inde på Manhatten i dag – hovedsageligt East Village, hvis det siger nogen noget. Rimelig surealistisk faktisk at være her. Har det nok stadig lidt som om, at det der New York som alle taler om er et andet sted. At det der New York fra serierne er et andet sted. At det vi har gået rundt i er sådan en slags snyde-New York. Meeen vi har da både set gule taxaer og købt billige sko, så jeg tror det er her….
Vi har også set egern. Mange egern. Jamen for fanden, det er jo nærmest et skadedyr herovre. Hvad sker der for, at jeg har boet på landet de første 20 år af mit liv og ALDRIG set et egern i den vilde natur. Men ligeså snart jeg sætter min fod i kæmpebyen NY vrimler det med dem? I don’t get it.

Dagens mission var at komme ind på øen. Done. Ud over det var Ceas mission a) at komme forbi en applestore, b) at købe nogle shorts (han havde ingen med hjemmefra – uholdbart i 30 graders varme) og c) at købe et par sko. Done, done and done. Så nu er han klar til at tage hjem igen. Så kan han sidde og vente på jeg får shoppet færdigt. Var en tur forbi Patricia Fields (stylisten fra Sex and The City) biks i dag. Nok ikke lige der jeg kommer til at investere hele børneopsparingen, men i sandhed et kig værd. Som en anmeldelse af stedet lyder:

“Right up there with Agent Provocateur except while Agent Provocateur is the classy lady you took to dinner, Patricia Field is the freak that comes out once you get her back home!”

True story. Den mucho gay ekspedient med blottet brystmuskulatur og et nasalt “hi guys”satte scenen og Cea var da også ret hurtigt ude igen.
Var i himlem i St. Mark’s Bookshop. Åh jeg er sådan en bogluder. Tror bøger er min skofetish. Ud over at sko også er min skofetish. Måtte med Ceas hjælp lægge store bånd på mig selv, for ikke at slæbe afsted med halvdelen af butikken. Købte en bog om ondskab (Zimbardo) og en anden om “the psychpathology of sexual cruelty” (Stekel). Tror ekspedienten syntes jeg var ret dark….

Håber alt er vel derhjemme. Adios!

Et par billeder fra dagen:

20110619-092907.jpg

20110619-092938.jpg

20110619-093020.jpg

20110619-093035.jpg