Stilhedførstorm goes rejseblog

by stilhedfoerstorm

Så er jeg herovre. New York baby! Det er som forventet stort, varmt og skønt! Efter 20 lange laaaange timer undervejs, sidder vi nu i lejligheden og prøver at holde os vågne længe nok, til at dagen i morgen ikke starter kl 4 lokal tid. Kan se på iPaden at klokken er 2.38 hjemme i DK lige nu, hvilket er det tidspunkt mit indre ur følger. Slavisk. Lidt alkohol og et bad kan forhåbentlig holde mig på dubberne lidt længere. Den er nemlig kun 20.38 her. Det ville jo være ærgerligt ikke at bruge bloggen til at fortælle om turen. Så hvis der er nogle, der mest kommer forbi pga. – ja pga. hvad monstro? – ja, så kommer der nok til at gå lidt rejseblog i den, de næste par uger. Det skal da ikke udelukkes, at der kan kommer mere klassiske indlæg på trods af den nye geografiske placering, men so far kommer det nok til lugte lidt af et virtuelt postkort.

Lejligheden her i Williamsburg (Brooklyn) er super slice (Læs= Nice. Jo, det ER det de unge siger nutildags!). Skulle vi mod al forventning komme til at bruge de næste 14 dage indenfor lejlighedens fire vægge, ville den være turen herover værd. Sådan da. Det bliver næppe tilfældet og det ville sandelig også være en skam, da det første lille aftenstroll i området vidner om, at det er det helt rigtige sted, vi har valgt at bo. Her er cool og hyggeligt!

Som mange andre turister gider vi faktisk ikke rigtig være turister. Dvs. det gider vi godt, men de andre skal helst tro, at vi ikke er det. At vi hører til. Tænker det er en eller anden evolutionært “mennesket-som-flokdyr”-ting. Anyways – det kører fint nok med ikke at være totalt lost. Bortset fra ølkøbet. Vi kom til at lave en rookie turistfejl: Overså det ellers temmelig i øjenfaldende “light” på siden af Coronaen. Så nu har vi ikke engang alkoholen til at holde os igang.

Et par billeder:
Manhatten set fra parken overfor lejligheden.

20110619-013201.jpg
Mig og Manhatten. Beklager jeg er lidt flyfedtet. Går i bad asap.
20110619-022259.jpg
Fejlkøbet
20110619-022626.jpg