Oh the gayness!

by stilhedfoerstorm

Min kæreste gjorde mig opmærksom på, at der i nørdland havde været en vis furore over at man i det nye afsnit af Family Guy havde valgt at vise denne video i sin fulde længe. Jeg liker det big time! For det første fordi videoen er et mesterværk og en næsten uendelig kavalkade af de mest topgay moves verden har set. For det andet fordi det er selveste David Jovi og Mick Jagger der står bag førnævnte topgay moves. og tradadaddadadaaaa for det trejde (kunstpause) så forstå jeg virkelig godt prioriteringen – synes det er helt ok at give lige præcis en video så legendarisk morsom som denne al den airtime den fortjener.

Overvejede at lave en lang liste over mine yndlingsmomenter – det gør jeg måske senere. I første omgang vil jeg lade Jer nyde den selv. Here goes: