Startvanskeligheder…

by stilhedfoerstorm

Sig mig lige engang, hvordan man tager sig sammen til at komme igang med opgave, efter så dejlig en ferie som påsken har været. Det virker ikke som om solen har tænkt sig at tage hensyn til, at det nu ikke længere er solbad-grill-og-hæng-ud-på-terassen, der står på programmet, så den skinner bare ufortrødent videre derude. Og dejligt er det da. Men hvis der bare kunne hænge en lille bitte regnsky lige uden for min dør, så jeg ikke hele tiden blev fristet til at kyle mac’en ind i væggen og spurte ud i solskinnet, så ville jeg være taknemmelig.

Nå, jeg må jo se om jeg kan grave noget af det der selvdisciplin frem fra skuffen og komme igang. Det er jo snart weekend igen. Og i aften skal jeg ud til min skønne veninde Mette, og DET glæder jeg mig til. Så kære rygrad – kom glad og lad mig smage lidt i din gode disciplineringsmedicin. Seminaropgave here i come!