Bryllupsplaner.

by stilhedfoerstorm

Ro på! Det er ikke mig der skal giftes!

Det skal til gengæld min dejlige veninde Anne med min gode kammerat Ian. Det er kun det andet sådan rigtige bryllup i vennekredsen, så nyhedsværdien er helt i top og jeg tror alle vi føler os temmelig voksne, når vi sådan kan sidde og diskutere håropsætninger, festlokationer, toastmaster og alt muligt andet bryllupsrelateret med den kommende brud. Det er stadig så nyt, at ingen er kørt træt i bryllupssnak. Så der svælges. Helt ned i detaljerne.

Med en kæreste der ikke længere er medlem af folkekirken, kan jeg frygte, at jeg må kigge længe og langt efter mit eget bryllup (i hvert fald hvis det skal være sådant et gejsteligt et af slagsen). Og så dog –  for jeg er nemlig blevet inviteret til bryllup – faktisk mit helt eget bryllup. Det er min gode veninde Maria, der i anledning af sin fødselsdag holder bryllupsfest. Jeg tror vi bliver omkring 15 brude. Fint bliver det. Med gammelt og blåt og lånt og hele baduljen.

Jojo, kan da godt selv høre, at det kan komme til at fremstå som om vi a) er nogle desperate pebermøer eller b) nu ikke engang synes vi har brug for mændene til at blive gift med. Måske der er et bittelille gran af sandhed i både a og b, og så dog. Vi elsker mænd og vil gerne giftes med dem engang, når de også synes/indser, at sådan noget med giftermål er en fed ide (vi er jo nogle der har haft en mere eller mindre fast plan om det i mange år). Og indtil da, så leger vi bare selv.

Har derfor været på jagt efter kjolen – skruddet! Er lidt i tvivl om hvilken vej jeg skal gå, men har lige listet et par muligheder op, hvis nu nogen skulle ske at have en mening eller en ide. Anne, hvis du har lyst, så stjæler du også bare den inspiration du har brug for….

En kende bart måske? Eller hvad….?

Her er det særligt hendes diskrete accesories, jeg altså falder lidt for. Og så er hun sq lidt en gavflab, med sådan en smøg i kæften. Rapt er det!

Havde jeg kroppen til det her outfit gjorde jeg det! Lige sådan en lille flæse ned over brystvorten. Den skal nok blive siddende efter fem gin og johnny’s…

Var jeg bare lidt mere gravid og lidt mere sort, havde jeg nok smidt mig ud i noget á la det her…..

Nej, spøg til side. Jeg tror jeg kryber i den her drøm af et havetelt, og i den forbindelse må jeg lige bede de andre om at møde op i noget tætsiddende, så jeg kan være der, samt lige høre, om der er et par raske svende, der har tid og lyst til at bære min hat aftenen igennem? Det bliver hyl, jeg lover det!

(Billederne er lånt hos uglydress.com).