Fra NU af lader jeg terrassedøren står åben….

by stilhedfoerstorm

Nogle gange opdager jeg først, hvor vinterblue jeg har været, når solen kommer.

Kan mærke en lille kugle i maven af optimisme og fryd. Et pludseligt mærkbart skift i sindsstemning. Jeg fortryder med glæde, at jeg tog min varmeste sweater på i morges, som kradser i nakken fordi solen varmer.

Jeg har lyst til at plante små frø i sort jord og jeg har lyst til at drikke øl med jord under neglene.

Lige om lidt kommer far på besøg.

Soundtracket til dette indlæg, får i nedenfor. Carl Nielsens “tågen letter” som jeg – bare lige sådan i al beskedenhed – kan spille på tværfløjte. Det er uden tvivl mit pragtnummer og absolut det sværeste jeg lærte at spille i de 4 år jeg gik til det. Muligvis også den eneste jeg stadig kan spille – jeg øvede og øvede og øvede på den sang, så lur mig om det ikke stadig ligger i fingrene.

Velkommen til kære marts – jeg håber I nyder solen helt vildt!