Mandagssjov

by stilhedfoerstorm

Fordi det er mandag og fordi jeg sidder og sveder over et motherfucking powerpoint show jeg har indladt mig på at lave til i morgen, er jeg bare ikke særlig sjov i dag. Spørg selv Cea – monday is nooo good i rækkehuset. Galden driver ned ad væggene. Det skal I selvfølgelig ikke lide under kære læsere, så jeg har udliciteret lidt og har hentet eksperhjælp ind udefra i (man)dagens anledning.

Først en klassisker som jeg lige nu sidder og tisser lidt i bukserne over: En art greatest hits af Damn You Autocorrects fra sidste måned. Her er et udsnit og så kan jeg simpelthen ikke sætte nok streger under hvor vigtigt det er, at du lige bruger fem minutter på at klikke forbi hjemmesiden og ser resten. Og måske bruger en formiddag eller to på at klikke lidt rundt og dø og dø og dø lidt mere af grin.

Den anden har jeg allerede spammet lidt med til mine stakkels venner på facebook, men fordi jeg elsker Jimmy Kimmel (og Matt Damon) og fordi jeg s.i.m.p.e.l.t.h.e.n. er så bange for, at der er nogle der ikke har set den endnu, får i den også her.

 

Jeg kan slet ikke holde ud hvor håbløst søde de sidste to børn er. Bigbro’ dér er bare heeelt cool som han sidder der i sin lambi-udsmykkede-pyjamas med hænderne bag nakken og skælder sine shitty forældre ud. Og så har han oven i købet overskud til at rose babybro´s forfejlede forsøg på at lægge 2+2 sammen: “You we’re SO close”. Ååh, jeg bliver som regel aldrig skruk, når jeg ser sådan halvstore børn, men jeg er simpelthen så klar til at bortføre de to der….

God mandag alle sammen! Jeg må hellere komme tilbage til min powerpoint….wuhu!