Spredte tanker fra i dag

by stilhedfoerstorm

Et mågestel er helt sikkert en god investering, når familien Skjern i Matador har et.                                          Åh hvor jeg savner den ferie vi var på i New York. Gad vide om min bankrådgiver ikke godt ville kunne forstå, hvis jeg var nødt til at tage afsted igen i morgen? Wellness-investering. Det må der være noget der hedder.                                                                                          “Det var lidt for sent det gik op for dig, du har satset alt men ingen satse’d på diii-iii-iiii-iiiig” (sang jeg har haft på hjernen på 72. time)                                     Gad vide hvordan man får tislugt af sine støvler?                                                Hvis jeg lige løber op og ned ad trappen en gang til, kan jeg vist godt spise den der halve plade rittersport med marcipan. Jeg kan ikke engang særlig godt lide den variation med marcipan. Gad vide hvorfor jeg egentlig købte den? Måske for at straffe mig selv lidt for at spise chokolade, når jeg burde lade være…                                                                            Jeg tror sgu jeg stemmer radikalt.                      FUCK (da jeg gik ind i dørkarmen)                       Er det flovt at sove middagslur, når man ingenting hårdt har lavet i løbet af dagen?                   Mon naboen er død? Tror ikke jeg har set ham i en måned nu. Har hørt at lig lugter grimt. Jeg er ikke god til at genkende lugte.                                         Kæft, psykologi er et godt fag. Især når man hippie-healer sine klienters indre barn                                         Det bliver nu godt at drikke en øl med Majken på torsdag.                              Shit det bliver koldt at vinterbade. Jeg ved ikke om jeg tør. Måske er jeg også for fed til yoga…                               Skulle man aldrig have sig en af de der børn?                                      hvorfor hedder en boksering egentlig en boksering og ikke en boksefirkant? Sport er dumt.                             Jeg skulle måske snart skrive lidt på bloggen. Men jeg laver jo intet spændende. Mon de gider høre om det? Sikkert ikke.                                                    mmm Albertes nye album vinder ved hver lytning                    Ad, hvor er Sus blevet pænt brun. Alt er som i gamle dage – jeg er stadig en bleg maddike og sus er chokoladebrun.                       Jeg skal tisse. Jeg orker ikke til at knappe mine bukser op.