3 uger

by stilhedfoerstorm

Så kører vi. 1, 2, 3 så er der valg, sagde det lille buttede jakkesæt foran Marienborg. I 1, 2, 3, uger. Ansvarlig politik. Mange pakker – bankpakker, vækstpakker og julepakker. Jojo, dem skal vi købe mange af – for vi er forpligtet moralsk til at forbruge.

Tilbage til Jess D. med poser under de milde øjne i mellemtidsudfyldende samtale med manden uden moral.

Ind på Borgen. Første interview med Morten fra oppositionen, der eksellerer i kunsten at undvige den kritiske journalists spørgsmål. Dygtig robot – kan sine replikker. Gentager de samme argumenter ordret igen og igen.

Jeg mærker det trækker under øjnene. Nedad. Sender en stille frustreret bøn afsted, med ønske om en valgkamp hvor spindoktorerne tager på ferie og politikerne fjerner mundkurven. Hvor passionen, lysten og idealismen får plads og papegøjesnakken pakkes væk. Hvor tonen er sober og dialogen skarp.

3 uger. Min stemme sidder løst. Win me over!