Gul feber

by stilhedfoerstorm

Jeg plejer aldrig at være syg. Eller det vil sige plejede. For nu er jeg syg for anden gang på et halvt år, hvilket jeg finder dybt bekymrende. Jeg overvejer at gå til lægen og klage min nød. Jeg tror den er helt gal! Det ene øjeblik kan jeg slet ikke holde på min varme, mens jeg det næste klamsveder på alt omkring mig. Mine led værker. Jeg hoster og mit bryst gør ondt. Jeg snotter. Og savler på puden. Lyder det ikke i jeres ører som noget alvorligt?

For at fodre min hypokondri har jeg surfet lidt rundt på netdoktor og har fundet er par bud på hvad der kan være fat. Fx kan jeg læse mig frem til at feber ofte skyldes en virusinfektion, men at man kan vaccinere mod de mest alvorlige. KAN vaccinere. Det vil sige, at jeg potentielt set ikke er vaccineret mod eksempelvis gul feber. Det vil sige, at det kan udvikle sig således:

  • Adskillige systemer i kroppen påvirkes i denne fase. Der udvikles blodmangel (anæmi) og leverbetændelse med gulsot.
  • Der vil også være påvirkning af nyrene, og der kan udvikles blødninger (hæmoragier) fra mund, næse og mave, som giver blod i opkast og afføring.
  • De fleste som får symptomer på blødninger, dør inden for kort tid.
(fra netdoktor.dk).
Jeg mener ikke det er usandsynligt, at det går den vej. Så for alle tilfældes skyld kan du Cea få lov at arve mit mågestel. Det ved jeg du elsker. Resten må i selv rode med.
PS: Ja jeg ved ikke hvorfor de sidste to linier insisterer på at være bittelillesmå, men mit liv er lige pludselig for kort til at prøve at regne ud hvordan wordpress vil have mig til at gøre dem større.