Noget for noget

by stilhedfoerstorm

Så nærmer tiden sig, hvor manden og mig pakker vores habengut og dribler vestpå til det store Amerika. Det er så vældig spændende, ja det er så. Og nu kan det godt være, at du lige om lidt har lyst til at klikke videre i en fart, fordi du synes, jeg soler mig lidt rigeligt i mine ferieplaner. Men hvis du bare lige gider at se på de to billeder her et kort øjeblik og måske lige sammenligne dem, og du må også godt blive en lille smule bitter og tænke jeg er en heldig kartoffel…hvis du gider det, så LOVER jeg, at jeg ligger ryg og ører til alle dine fantastiske ferieplaner, når du skal afsted. Stort set hele juli, dvs. når alle mulige andre skal holde deres sommerferie, skal jeg nemlig arbejde. Og så bliver det mig, der er bitterfissen og skal trækkes med det trælse danske mismodige sommervejr, imens du nyder Gardersøen eller whatever. Aftale? Ok. Så tjek lige det her:

Regnen stopper efter vi arriverer (i modsætning til Østjylland, hvor den holder ved helt til mandag – mindst), og selvom det kunne se ud som om solen kan gemme sig bag en sky eller to, så er det mindst 5-10 grader varmere i NY. Mmmmm.

Jeg ved godt jeg er er en hoverende, øretæveindbydende hest lige nu for at påpege det, men husk nu aftalen. Jeg lover at holde min del af den til juli.

Jeg vil ned og roame tøjskabet og lægge en plan for hvor smart og let jeg kan pakke, så der er masser af dejlig plads til de forhåbentlig gode køb, jeg skal gøre mig derovre. Måske med et afsnit Sex and the City på skærmen. Det er classic film night herhjemme i rækkehuset i aften: Cea ser “Schindlers Liste” og søsteren ser “Titanic” med veninderne. Storfilm er lidt meget for mig sådan post-vagt på børnehjemmet pre-ferie, så SATC it is. Eller et eller andet der ingen hjernevirksomhed kræver…