Bare smukt.

by stilhedfoerstorm

Fjæsen er jo et dejligt sted at dele ting, og forleden blev denne fine ting delt med mig. Jeg håber ikke, at jeg videospammer for meget på bloggen her, men når noget virkelig gør indtryk på mig, kan jeg altså ikke dy mig for at dele videre.

Det er fotografen med det svedige navn Terje Sorgjerd der har skudt og samlet den. Den er fra El Teide, som eftersigende er et af de mest fantastiske steder at fotografere stjernehimlen fra. Jeg vil ikke sige en forfærdentlig masse om den, men i kan selv besøge hans hjemmeside her, hvis I vil læse og ikke mindst SE mere. Jeg synes bare I skal lave jer en kop dejlig kaffe, skrue op for lyden, smække den op i fuldskærm og læne jer tilbage. I har sikkert travlt til hverdag og fortjener en lille pause! Jo I gør!

Da den blev delt med mig på fb. lød en af kommentarerne som følger: “Holy hell – that is one awesome celebration of the world we live in!”. Jeg kunne ikke sige det bedre selv. Here goes: