Plantebabyer.

by stilhedfoerstorm

Sidste år ved den her tid plantede jeg ti solsikkefrø i to krukker i min vindueskarm. I august så de langt om længe sådan ud. Først små spirer. Vand. Gødning. Så lange stilke der krævede afstivning for ikke at knække. Så kom de ud. Mere vand. Mere gødning. Større pinde – af bambus. Sol. Varme. Sommer. Og så lige før jeg tog på ferie sprang de ud og stod og så dejlige ud. Fire styks blev det til. Yes! Mission Accomplished! Kæft hvor jeg brugte meget krudt på de fire solsikker.

Det kræver ikke en kandidat i psykologi at regne ud, at mit solsikkeprojekt var en måde at kanalisere skrukhed ud på. “Sublimering” kalder man det, når man kanaliserer en impuls ud på en mere passende facon.

Ved ikke om skrukhedsimpulsen er mere velkommen i år, men har for en sikkerheds skyld lige plantet et par frø i dag…