Seriosly, I don’t belong here mate.

by stilhedfoerstorm

Sidder på psykologisk instituts bibliotek og føler mig gammel. Et semester over nomeret tid er jeg og dermed hvad man i disse regeringen-analfister-dig-og-tager-dine-penge-hvis-du-ikke-bliver-færdig-NU-tider vil betegne som evighedsstuderende. So be it. Det er jo ikke nogen hemmelighed at 50% af alle nyuddannede psykologer er arbejdsløse, hvilket jeg messer til mig selv, hvis jeg en sjælden gang ligger søvnløs over stadig at være studerende. Det er okay din fucking stræber – slap nu af.

Det virker for det meste. Jeg kan godt holde til at rende rundt heroppe på instituttet mellem mennesker jeg ikke aner hvem er og som ligner min 10 år yngre lillebrors venner. That’s fine! Nogle gange slår det bare én i ansigtet, præcis hvor gammel man føler sig ift. majoriteten af psykologistuderende. Har fx lige overhørt følgende samtale:

Purung pige 1:” Ai, hallo, 14 dage er bare totalt lang tid at have til en eksamen! Altså jeg tager jo til England og bagefter til Thailand, så skal bare have den skrevet, altså”

Purung pige 2:” Aiiii, hvor fedt! Det er bare en total svedig tid du går i møde der”.

….

Hvem fanden snakker sådan? Jeg beklager ikke at mit eget ordforråd (bl.a. ifølge en test på dansk sprognævns hjemmeside) er blevet taget som gidsel af 80’erne, men det føles lidt som et vink med en lastbil om at jeg skal komme videre i programmet nu, og måske få nakket det speciale….