Det er for tidligt at finde på en god overskrift…..

by stilhedfoerstorm

Er lidt rusten her til morgen (jaja, mødre, forældre og søskende – ved godt kl 10.17 ikke falder ind under definitionen morgen hos nogle af Jer og at I allerede er i gang med dagens andet eller tredje måltid. Jeg har drukket en kop kaffe, slugt mine vitaminpiller og påtænker at spise noget mad. Engang. Mit største privilege som u-mor og studerende, er at min arbejdsdag først starter, når jeg gider og det er som regel ikke før nu her engang, at jeg gør det). Så what I was saying….det er en mat morgen på grenåvej og ikke engang mit juletræ kan få mig op at ringe (go figure). Ved ikke lige hvad der stikker mig, men mon ikke jeg finder ud af det engang i løbet af dagen….

Heldigvis har mine gode veninder “Svin”, “Skriver” og “Rejen” (en bande du godt gider møde en mørk aften bagerst i en regnvåd gyde) besluttet at vi skal tyre hele Linje 3s Jubileumsbox i aften. Skide god beslutning (anyone else sensing the irony?)! Det er fanme godt banden er så godt selskab. Jeg tror ikke “hagen”, “krøllerne” og “maven” er grunden til at jeg er lidt sløv i koderne i dag, men de gør sgu heller ikke ret meget for at vende skuden….

Kom til at kigge mig i spejlet i morges (stadig ikke før kl 9!) og noterede mig, at det så ud som om Joan Ørting og skedesniffende husbond Kaaaarsten havde haft sex i mit hår. Gjorde jeg nu en vane ud af at  smide cirkeldiagrammer ned over bloggen, ville dobbeltsengsimiterende hår klart udgøre 5 % af lagkagen over ting der instantly tømmer mig for energi…

Så kan jeg jo passende bruge resten af dagen på at granske de øvrige 95%. Let you know if anything nervepirrende dukker op. I mellemtiden kan i høre den her – den er fanme go’: