På cykel med galde og sindssyge som passager

by stilhedfoerstorm

ÅRFGH**@?£!!

Nogle gange tager jeg mig selv i at ønske, at folk der cykler helt lamt i Aarhus (og det er der satme mange der gør)  falder og dør som straf. Hvis nogen cutter ind foran mig på cykelstien, så jeg med livet som indsats må lave psykoopbremsninger, bliver jeg simpelthen så edderspændt hidsig, at jeg for ikke at eksplodere må forestille mig de syv plager bare plage dem og plage dem og plage dem. Jaja, græshopper, førstefødte og det hele. Don’t mess with me, siger jeg bare.

Og det går jo ikke at blive så sur. Affektreguleringen er helt off, når jeg kommer op på cykelsadlen. Og det går endnu mindre, at jeg får frit spil i mit mentale torturkammer, når jeg er på vej til yoga. Min chi eller aura eller hvad det nu hedder, er jo helt grå af mord, når jeg endelig dukker op i shalaen med måtten under armen og sved på overlæben.  Det er først efter tre solhilsner at den momentane sindssyge fortager sig.

Så i går på vej ned ad Nørre Alle sker der jo det, at jeg er lidt sent på den. Jeg cyyykler afsted for fuld skrald, da en pige overhaler mig, for så at køre ind foran mig og bremse. Jeg blev helt bleg af raseri og skulle lige til at råbe noget meget upassende på hende, da jeg opdager at hun er stoppet foran et fodgængerfelt, så en gammel mand med rolator og hele pivtøjet kan krydse gaden….

….

Av. Undskyld. Ring lige til Hades og sig at der er et styks ureguleret pigebarn på vej. På cykel.