A little bit of fall life

by stilhedfoerstorm


Af hjertet tak for de dejlige sokkeråd til både Anna, Cea og frk. Strømpebuks med egen strømpebutik på nettet. Det må vel næsten siges at være ekspertråd! Awesome! Her er dejlig gammel dansk til alle

.

Og så er der lige det, at jeg går under jorden i en lille uges tid nu. Jeg skal noget dejligt og når jeg vender tilbage, skal I nok få lov at høre om det. Det involverer ikke Gammel Dansk, men nærmere lækkert fransk. Hvis I kommer forbi i mellemtiden og ikke ved hvad i skal lave, nu jeg ikke kan agere overspringshandling, kan jeg varmt anbefale Jer, at kigge ned i bunden af bloggen her under “Her læser jeg med” og tjekke nogle af de andre skønne mænd og kvinder i blogland ud. Det er med fare for, at I opdager hvor generisk Stilhedfoerstorm er, men jeg tager chancen. If you love someone set them free and alle that jazz.

Jeg håber vi ses igen på den anden side af en efterårsferie, der forhåbentlig bringer oceaner af efterårssol, fritid og kærlighed med til Jer.

All the best!