Lam onsdagshumor

by stilhedfoerstorm

Det er onsdag, og det vil for de flestes vedkommende sige kun 3 dage til weekend. Ikke at jeg som studerende i princippet er underlagt den konventionelle fordeling med 5 dages arbejde og 2 dages fri, men er lidt en konform type, så når alle andre holder weekend, gør jeg det som regel også. Well well. Jeg tænkte det skulle fejres og at der var nogle der kunne trænge til lidt sjovhedsenergi, til liiige at komme igennem resten af ugen.

Først den platte, som har floreret rundt omkring i blogland i den sidste tid – af god grund i øvrigt: http://piktures.dk/

Ideen er simpel – du kan få lavet dine egne pik-klistermærker og så gældes det ellers om at sætte dem op hvor det synes (u)passende. En lille forsmag:

Virkelig lamt, jeg ved det godt. Og ikke desto mindre hev jeg efter vejret af fnis over billederne og ved tanken om alle de steder, det kunne være sjovt at erstatte ord med “pik”.

Den anden var jeg helt færdig over. Er lidt en fanboy (girl?) når det kommer til mac, og kan til stadighed både glædes, irriteres og undres over autocorrectfunktionen på min iPhone, så genkendelighedsfaktoren spillede nok også ind på min udelte begejstring over denne side: http://www.damnyouautocorrect.com/

En lille teaser skal i få:

Shit! Sorry, kan jo slet ikke stoppe igen. Priceless!!

Muuuhahahahahha!