Når ulven vogter får.

by stilhedfoerstorm

Det her, det er sådan noget, der virkelig kan pisse mig af. Jeg kan simpelthen slet slet ikke forstå, hvorfor folketinget med den ene hånd kan lukke og skære ned og med den anden hånd hælde 600.000 i nakken på afgåede politikere som Malou Aamund, der som salgsdirektør for Microsoft vel næppe lider nogen nød.

Det koster ca 8 mio. kr. om året at køre et børnehjem, som det jeg indtil for et halvt år siden havde fornøjelsen af at arbejde på. Det var et meget velanset sted, med et højt fagligt niveau og stor succes ift. at give mange børn en reel chance for at komme godt videre i livet. Hvis bare 14 folketingspolitikere sagde nej tak til at modtage over en halv mio kr. for noget arbejde, man må formode de allerede har fået løn for, mens de rent faktisk arbejdede i folketinget, var man måske ikke tvunget til at lukke et sted som det….altså bare for at sætte det lidt i perspektiv….

Er det bare mig, eller det ikke en lille smule uhensigtsmæssigt, at det er folketinget selv, der skal bestemme om folketinget skal forgyldes? Bevares, det er da svært at sige nej til sådan en sjat ekstra penge, men håber helt ærligt at fru. Aamund har en smule dårlig smag i munden over ikke blankt at afslå dette gyldne håndtryk.