Vintergravøl.

by stilhedfoerstorm

På sådan en dag, hvor Danmark og vejret er enige om at vise sig fra en ok dejlig side – solskin and all – vil jeg benytte lejligheden til at vise Jer et par billeder fra dengang det var vinter. Vejret var dejligt, men koldt var det. Så koldt at det krævede lag af uld og der var is på Stadil Fjord. I dag vil jeg slæbe havemøblerne ud fra garagen og i eftermiddag får jeg besøg af gamle veninder. Og fordi jeg simpelthen så gerne vil vise Jer de her billeder af hvor smuk en egn jeg stammer fra, og fordi jeg satser på at det udelukkende bliver varmere fra nu af, så får i dem i dag – som en art  “Tak for dansen Hr. Vinter, jeg synes vi skal holde en pause fra hinanden, gerne en trekvartårs tid”.

Billederne er fra min lillesøsters fødselsdag hvor hele familien var samlet og vi gik tur på Hindø.

(Tryk “continue reading” for at se et par billeder mere–>)

(Det er vældig stressende, når der kommer en bil bag en på vej over dæmningen – den er ikke noget der minder om tosporet og der er ingen vigepladser. Bare en laaaang betonklods).