Let rødlige sokker…

by stilhedfoerstorm

Kan nok ikke komme uden om at jeg ind imellem har lidt røde strømper på, og jeg kan heller ikke komme uden om, at denne artikel rammer lidt plet.

Dette på trods af at den afgående ministerinde ikke lige er min kop the – synes faktisk hendes undervisningspolitik smager særdeles syrligt og grimt og som om den har stået og trukket lidt for længe med en pose american breakfast tea.

Når jeg nu engang har tænkt mig at få nogle af de der børn. Og en karriere. Måske ikke på ministerplan, men i hvert fald vil jeg gerne være rigtig sej og arbejde et sejt sted hvor man laver et sejt stykke arbejde. Ja, så ville det da være dejligt hvis de bestræbelser, man som forælder gør sig for at give sine børn et godt stykke med barndom ikke bliver set skævt til af ens forældrefæller (og ja, jeg tror kvinder er kvinder værst når det kommer til det!). Og tænkt hvis daginstitutionerne fik midler (og normering) til at gøre det de er så gode til endnu bedre.

Jaja, ved godt det måske er ønsketænkning…med ældrebyrden og alt det…hvor jeg i grunden også synes det er et træls ord…men den tager vi en anden dag.

Læs artiklen her